Βραβείο CES 2017 στην Green momit για την καινοτομία της το momit Cool

Η έξυπνη συσκευή momit Cool κέρδισε το βραβείο καινοτομίας στον τομέα τoυ Smart Home στην έκθεση CES του Λας Βέγκας (Consumer Electronics Show). Η βράβευση των προϊόντων έγινε υπό τον έλεγχο μιας επιτυχημένης επιτροπής κριτών που αποτελείτο από βιομηχανικούς σχεδιαστές και ανεξάρτητους μηχανικούς, καθώς και από επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης.
Η επιτροπή, που εξέταζε τον σχεδιασμό, τη μηχανική και την καινοτομία των προϊόντων σε 28 διαφορετικές κατηγορίες, βράβευσε το momit Cool για την καινοτομία του στον μετασχηματισμό των μονάδες κλιματισμού σε έξυπνες συσκευές που εξαλείφουν την ανάγκη για τηλεχειριστήριο. Με τη χρήση της εφαρμογής, το smartphone ή το tablet σας γίνεται το τηλεχειριστήριο και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε το κλιματιστικό σας από οποιοδήποτε μέρος και ανά πάσα στιγμή.
Επιπλέον, χάρη στην αποκλειστική λειτουργία εξοικονόμησης, «Ο προϋπολογισμός μου», το momit Cool επιτρέπει στον χρήστη να ορίσει ένα ενεργειακό προϋπολογισμό. Αυτή η λειτουργία μαθαίνει από τις καθημερινές συνήθειές σας για να σας συμβουλεύσει σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και την καλύτερη προσαρμογή στις ανάγκες σας. Ενώ επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση των δαπανών σας διατηρείται η μέγιστη άνεση.
Χάρη στη λειτουργία «Ο Προϋπολογισμός μου», μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση έως και 30% στη θέρμανση.

Η All Experts Facilities Services είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Momit στην Ελλάδα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.