Έλεγχος δωματίων/ζωνών

12291490719a
 • Θερμοστατικές κεφαλές, κινητήρες  και διακόπτες  θερμαντικών σωμάτων

Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που εξασφαλίζει άνεση και ιδανική θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας.

.
·         Κομψός σχεδιασμός και αισθητική τελειότητα
·         Εντελώς κλειστές θερμοστατικές κεφαλές για απαιτητικές συνθήκες υγιεινής
·         Εύκολος και ακριβής προκαθορισμός της τιμής Κv

 • Νέο πολυζωνικό σύστημα με τους ασύρματους θερμοστάτες χώρου
  RDD100.1RF& RDE100.1RF και τον δέκτη RDEMZ6

Ασύρματοι θερμοστάτες και χρονοθερμοστάτες χώρου που ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σας, για μέγιστη άνεση και εξοικονόμηση.

..

Οι θερμοστάτες διαθέτουν έναν πρωτοποριακό και έξυπνα σχεδιασμένο τρόπο ρύθμισης  έτσι ώστε όλοι οι χειρισμοί ρύθμισης θερμοκρασίας και χρονοπρογραμματισμού να  γίνονται εύκολα και γρήγορα με άγγιγμα πλήκτρων.
Τα χρονοπρογράμματα και τα προγράμματα διακοπών που διαθέτουν οι RDE100.1RFεξασφαλίζουν οικονομική θέρμανση τον σωστό χρόνο.

·   Έλεγχος έως και 6 ζωνών
·   Έλεγχος καυστήρα / κυκλοφορητή (με εντολή σε καυστήρα, γίνεται έλεγχος έως και 5 ζωνών)

Ζώνες1..5. Ζώνη6= Λέβητας /Κυκλοφορητής

 • Θερμοκρασιακός έλεγχος δωματίων με StarterKits


·  Ασύρματος αναλογικός έλεγχος θερμαντικών σωμάτων στα 868 ΜHz

·  Ειδικός σχεδιασμός για εξοικονόμηση ενέργειας

Οι θερμοστατικές κεφαλές των σωμάτων, μπορεί να αντικατασταθούν με τα StarterKits που αποτελούνται από μία κεντρική μονάδα χώρου που ελέγχει ασύρματα μέχρι και έξι (6) κινητήρες διακοπτών σωμάτων.

Χάρη στην ασύρματη επικοινωνία, το σύστημα αποτελεί ιδανική λύση για ανακαίνιση κτιρίων αλλά και για νέες κατασκευές. Συγκρίνοντάς τα με ένα συνηθισμένο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας χώρου, το κύριο όφελος των Starter kits είναι η εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρουν με την μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και το χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης για αγορά και εγκατάσταση.

.

 • Προστασία της αρχικής επένδυσης, χάρη της γρήγορης εγκατάστασης και της εύκολης αναβάθμισης σε ένα πλήρες σύστημα κτιριακού αυτοματισμού.
 • Εύκολη εγκατάσταση, χάρη της ασύρματης τεχνολογίας.
 • Υψηλή ακρίβεια ελέγχου και βέλτιστη άνεση διαβίωσης, με ακρίβεια ρύθμισης  ±0.2°C. Οι περισσότερες θερμοστατικές κεφαλές έχουν διακύμανση 1-2 °C.
 • Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, ρυθμίζοντας ανεξάρτητα χρονοπρογράμματα για κάθε ζώνη.  Χρησιμοποιώντας το χρονόμετρο σύντομης απουσίας ή το πρόγραμμα διακοπών κατά την έξοδο σας από το σπίτι, σιγουρεύετε ότι ποτέ δεν ενεργοποιείται η θέρμανση, όταν απουσιάζετε. Αυτές οι έξυπνες λειτουργίες θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

Τα KIT91.. αποτελούνται από:

• 1 μονάδα χώρου QAW912
• 1 (StarterKit911) ή 4 (StarterKit914) κινητήρες ελέγχου θερμαντικών σωμάτων – κυκλωμάτων SSA955

H απαίτηση θέρμανσης μπορεί να δοθεί στο σύστημα παραγωγής θέρμανσης σαν τάση 230 Vac ή σαν επαφή ελεύθερου δυναμικού.

.

Μπορούν να επεκταθούν έτσι ώστε να δέχονται μέχρι και 6 κινητήρες ελέγχου θερμαντικών σωμάτων και έλεγχο θερμοκρασίας σε έως και  δύο (2) ζώνες θέρμανσης.Η μονάδα χώρου QAW912 χρησιμοποιείται για λειτουργία, χρονοπρογραμματισμό και ένδειξη των λειτουργιών θέρμανσης και των 2 ζωνών.Οι  θερμοκρασίες  χώρου λαμβάνονται  μέσω της μονάδας χώρου QAW912 (για την πρώτη ζώνη) και των κινητήρων SSA95 ( για τη δεύτερη ζώνη).


.
Ο κινητήρας SSA955 ταιριάζει σε όλους τους συνήθεις διακόπτες θερμαντικών σωμάτων. Ένας αριθμός προσαρμογέων είναι διαθέσιμος από τη Siemens, για άλλους τύπους διακοπτών.
Όλες οι συσκευές  λειτουργούν με ΑΑ μπαταρίες και δεν χρειάζονται έξτρα παροχή ρεύματος. Η στρατηγική ελέγχου και  οι διεργασίες επικοινωνίας έχουν   βελτιστοποιηθεί  να τα βγάλουν πέρα με ελάχιστη κατανάλωση της μπαταρίας.  Αυτό εξασφαλίζει ότι οι μονάδες χώρου λειτουργούν  δύο χρόνια και οι κινητήρες βαλβίδων ακόμα και  τρία χρόνια με ένα σετ μπαταριών. Δεδομένου ότι οι μπαταρίες δεν αλλάζονται πολύ συχνά, αυτό είναι μια άλλη μικρή συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος.
.

 • Synco living,  Εξοικονόμηση ενέργειας μεελκυστικό οικιακό αυτοματισμό

Η έξυπνη επιλογή σας για άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας, ευελιξία και ασφάλεια.

.
Το ασύρματο σύστημα Synco ™ living οικιακού αυτοματισμού, σας βοηθά εύκολα, άνετα να ελέγχετε τα συστήματα θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού σας καθώς και τα φώτα, ρολά και πολλές άλλες συσκευές γύρω από το σπίτι σας.
Για σας, αυτό μπορεί να σημαίνει έως και 30% λιγότερη ενέργεια που χρησιμοποιείται για θέρμανση και χαμηλότερες εκπομπές CO₂ για το σπίτι σας.
Με το σύστημα Synco living, το σπίτι σας μπορεί να επιτύχει ενεργειακή αποδοτικότητα κλάσης Α, σύμφωνα με το πρότυπο EN 15232 “Ενεργειακής απόδοσης κτιρίων”.
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του συστήματος, όχι μόνο το καθιστά ιδιαίτερα απλό για να ρυθμίσετε τις βέλτιστες συνθήκες δωματίου, αλλά και δένει αρμονικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ακόμη και σε αποκλειστικούς εσωτερικούς χώρους.
Το Synco living έχει κερδίσει το βραβείο σχεδίασης red dot, καθώς και τoΒραβείο Καινοτομίας Aρχιτεκτονικής και Τεχνολογίας.

.
.
Ανταποκρινόμενο σε κάθε σας ανάγκη, είτε πρόκειται για νέο κτίριο ή για ανακαινιζόμενο χώρο, το Synco living ενσωματώνει εύκολα κάθε πιθανή αλλαγή στην επέκταση του υφιστάμενου συστήματος ή αλλαγή λειτουργίας χώρου. Η θερμοκρασία κάθε δωματίου μπορεί να ρυθμιστεί με ανεξάρτητο χρονοπρόγραμμα προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης στους χώρους. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα, με εύκολο χειρισμό, να απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας τη στιγμή και στο χώρο που τις χρειάζεστε, περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο την κατανάλωση ενέργειας. Επίσης, σας ενημερώνει για τυχόν ανοιχτό παράθυρο ή πόρτα, για την εξωτερική θερμοκρασία και τα καιρικά φαινόμενα, επιτρέποντας παράλληλα τον εύκολο χειρισμό του φωτισμού και των περσίδων.

..
.
Με έναν εύκολο προγραμματισμό, το Synco living ενεργοποιεί ιδιαίτερα σενάρια βάσει των απαιτήσεών σας όταν επιστρέφετε ή φεύγετε από το σπίτι.
Επιπλέον, κατά την απουσία σας, σας αποστέλλει τις αναγκαίες πληροφορίες μέσω sms, e-mail ή fax, προσφέροντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω PC ή Smart Phone.
Όλα τα εξαρτήματα του Synco living επικοινωνούν ασύρματα, εκπέμποντας σήματα ελέγχου και επίβλεψης μόνο όταν απαιτείται.

.
.
Το Synco living έχει τη δυνατότητα συνεργασίας με την ομάδα ασύρματων προϊόντων του instabus KNX για τον έλεγχο του φωτισμού και των περσίδων, τον έλεγχο του αυτόματου ποτίσματος, καθώς και των λειτουργιών ασφαλείας, όπως ο συναγερμός, συνδυάζοντας τον φωτισμό με την ενεργοποίηση του συναγερμού παραβίασης παραθύρου.

Ο αυτοματισμός της κατοικίας σας είναι μία επένδυση που θα θέλατε να κρατήσει για πολλά χρόνια.
Είναι λοιπόν σημαντικό ότι το σύστημα βασίζεται σε πρότυπα που είναι επεκτάσιμα και εξελίξιμα με το πέρασμα των χρόνων αλλά και επιτρέπουν την επικοινωνία / διασύνδεση με άλλες συσκευές ΚΝΧ.

Περίπου το 75% της ενέργειας που καταναλώνεται σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα, απαιτείται για την θέρμανση του.

Η εξοικονόμηση κόστους που κατέστη δυνατή με Synco living, αυξήθηκε με τον ίδιο ρυθμό όπως οι μέσες τιμές του πετρελαίου στην Ευρώπη την περίοδο 2002-2007.

  Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια δωρεάν εκτίμηση των αναγκών σας!