Νέα συνεργασία με την εταιρεία PROTERGIA

Χαμηλότερο κόστος στο ρεύμα.

Νέα συνεργασία με την εταιρεία PROTERGIA εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την εταιρεία Protergia, μέλος του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Η Protergia δίνει ενέργεια σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά με σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση. Οι ανταγωνιστικές χρεώσεις, ο ξεκάθαρος τρόπος τιμολόγησης και η πολιτική επιβράβευσης των πελατών, συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς μας.Και όλα αυτά με τη δύναμη του μεγαλύτερου ανεξάρτητου παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και την αξιοπιστία του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Τα επαγγελματικά προϊόντα της Protergia έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη μείωση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος της επιχείρησής σας, συμβάλλοντας στη συνολική μείωση των λειτουργικών σας εξόδων.

Ο ΑΔΜΗΕ πλέον ευθύνεται για την λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας,  ώστε να διασφαλίζεται ο εφοδιασμός της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια με τρόπο ασφαλή, αποδοτικό και αξιόπιστο.

ΔΕΔΔΗΕ στοχεύει στην αξιόπιστη τροφοδοσία των Πελατών, στην ποιότητα της τάσης του ρεύματος και στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης.

 

Τι σας προσφέρει η Protergia

  • Πραγματικά ανταγωνιστικές χρεώσεις.
  • Ξεκάθαρο τρόπο τιμολόγησης, χωρίς «κρυφές» χρεώσεις.
  • Έκδοση μηνιαίου λογαριασμού για καλύτερο προγραμματισμό των εξόδων σας.
  • Επιβράβευση των πελατών που παρουσιάζουν συνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών τους, παρέχοντας έκπτωση 2% στη Χρέωση Ενέργειας για το Protergia Επαγγελματικό 1 καθώς και για το Protergia Επαγγελματικό 3 και 7% στη Χρέωση Ισχύος για το Protergia Επαγγελματικό 2. Επιπρόσθετα, σε όλα τα προϊόντα, εφαρμόζεται πολιτική σταδιακής επιστροφής της εγγύησης.
  • Η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός, 100% Ελληνική εταιρεία με επενδύσεις πάνω από 1 δις €, μέλος του Ομίλου Μυτιληναίος

Εμπορική Πολιτική Protergia

Ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική – Άμεσα συγκρίσιμη με το βασικό της ανταγωνιστή Το ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου περιλαμβάνει σταθερό πάγιο (€), μονάδα ενέργειας (€/kWh), μονάδα ισχύος (€/kW/μήνα).
Η έκπτωση εφαρμόζεται στη χρέωση ανά μονάδα ενέργειας και κατά περίπτωση και στην Ισχύ (ΜΤ & Μεγάλοι πελάτες).
Πολιτική ανταπόδοσης για συνεπείς πελάτες Πελάτες που είναι συνεπείς στις πληρωμές τους επιβραβεύονται με επιπλέον έκπτωση στο πάγιο ή τη μονάδα ενέργειας ή την ισχύ, ανάλογα με την κατηγορία, καθώς και με σταδιακή επιστροφή της εγγύησής τους

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.