Υπηρεσία Περιπολίας & Άμεσης Επέμβασης

Οι οικιστικές περιοχές που διαθέτουν τη ρυμοτομία μιας κλασικής κηπούπολης και χαρακτηρίζονται από χαμηλή δόμηση, όπως είναι το Ψυχικό και η Φιλοθέη, απαιτούν αυξημένα μέτρα προστασίας που ξεπερνούν τις συνήθεις, συμβατικές λύσεις.

  • Εξωτερική διέλευση με ειδικά εξοπλισμένο όχημα
  • Έλεγχος της εσωτερικής παραμέτρου του εξωτερικού χώρου
  • Εκτέλεση ειδικών οδηγιών ασφαλείας ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • Αδειοδοτημένοι και καταρτισμένοι φύλακες

Σας παρέχεται η δυνατότητα να επωφεληθείτε από την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας τη νύχτα, που σας προσφέρει η All Experts Security, μέσω της υπηρεσίας V.I.P. Εποχούμενης Περιπολίας και Άμεσης Επέμβασης. Οι περιπολίες κατά τη διάρκεια της νύχτας δρουν αποτρεπτικά σε περιπτώσεις παραβιάσεων, βανδαλισμών, διαρρήξεων κλπ.

Παράλληλα, εξασφαλίζεται μια άμεση και ασφαλής αντίδραση σε περίπτωση που υπάρχει ένδειξη παραβίασης της ασφάλειας της ιδιοκτησίας σας.

Είμαστε σε στενή επαφή με περιορισμένο αριθμό πελατών (V.I.P) που εξυπηρετούνται ανά όχημα περιπολίας και συζητούμε μαζί τους τις ανάγκες τους ώστε να εξασφαλίσουμε ότι καλύπτονται πλήρως από τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

  • Το προσωπικό της εταιρείας κατά τη διάρκεια της νύχτας, πραγματοποιεί περιπολίες, ελέγχοντας το χώρο σας. Ο έλεγχος δε γίνεται μόνο με εξωτερική διέλευση. Περιλαμβάνει περιπολία στην εσωτερική περίμετρο του εξωτερικού χώρου. Σε περίπτωση που ο φύλακάς μας διαπιστώσει κάτι ασυνήθιστο κατά τη διάρκεια της περιπολίας, ενημερώνει τους υπευθύνους. Το προσωπικό μας μπορεί επίσης να εκτελεί ειδικές οδηγίες ασφαλείας, αναλόγως των αναγκών σας που θα συμφωνηθούν.
  • Παράλληλα επεμβαίνουν ΑΜΕΣΑ στην περίπτωση ειδοποίησης από το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων για ενεργοποίηση του συναγερμού τους. Κατά την άφιξη πραγματοποιείται έλεγχος πέραν της ειδοποίησης της αστυνομίας. Ο φύλακάς μας παραμένει στο χώρο και σας βοηθάει να διαχειριστείτε την κατάσταση.

Προσωπικό & Οχήματα

Οι περιπολίες πραγματοποιούνται σύμφωνα και με τις ειδικές απαιτήσεις περιορισμένης ομάδας συνδρομητών, από ένστολο, άρτια εκπαιδευμένο, νόμιμα αδειοδοτημένο και καταρτισμένο προσωπικό με εξοπλισμένα οχήματα που φέρουν ειδική σήμανση και θα επιθεωρούν τους χώρους σας σε συμφωνημένες συχνότητες. Επιπλέον το προσωπικό μας έχει καλή γνώση των περιοχών που βρίσκεται η ιδιοκτησία σας και των ιδιαιτεροτήτων τους.

Η υπηρεσία Εποχούμενης Περιπολίας και Άμεσης Επέμβασης παρέχεται τώρα στο Ψυχικό και τη Φιλοθέη και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές. Η υπηρεσία παρέχεται κατά τις βραδινές ώρες 22:00 – 06:00 – 7/365.

Η All Experts Security παρέχει επίσης μια ευρύτερη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας, όπως υπηρεσίες στατικής φύλαξης, συστημάτων ασφαλείας και CCTV.

    Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια δωρεάν εκτίμηση των αναγκών σας!