Υπηρεσίες Απεντόμωσης & Μυοκτονίας

Η εταιρεία μας, αξιοποιώντας το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της και με εξελιγμένο εξοπλισμό, έχει την δυνατότητα να μελετήσει και να προτείνει προγράμματα Διαχείρισης Υγιεινής σε επαγγελματικούς και οικιακούς πελάτες, επί θεμάτων καταπολέμησης παρασίτων.

Συγκεκριμένα, παρέχονται οι κάτωθι υπηρεσίες:

  • Απεντόμωσης: Καταπολέμηση κάθε είδους ερπόντων και ιπταμένων εντόμων (κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες, κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια κ.α.)
  • Μυοκτονίας: Καταπολέμηση με διάφορες μεθόδους κάθε είδους τρωκτικού (αρουραίοι, ποντίκια) που τυχόν θα εισβάλει στο χώρο σας, καθώς και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επανεμφάνισης τους.

  • Φιδοαπώθησης

  • Απώθησης Πτηνών

  • Απολύμανσης: Καταπολέμηση μικροβίων σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, κτίρια, τράπεζες, νοσοκομεία κλπ.

Να σημειωθεί ότι όλα τα χρησιμοποιούμενα παρασιτοκτόνα είναι οικολογικού χαρακτήρα, είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Τροφίμων και φέρουν όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις.

Όλες οι υπηρεσίες και εφαρμογές που παρέχει η εταιρεία μας είναι εναρμονισμένες με τα διεθνή πρότυπα συστημάτων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

  • Εφαρμογή Μικροβιοκτονίας – Ειδική Καταπολέμηση για τον κορωνοϊο:

Στο πλαίσιο των μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού, η εταιρεία μας σας προτείνει την εκτέλεση εφαρμογής απολύμανσης, που αφορά στην καταπολέμηση των διαφόρων ιών, μυκήτων και βακτηρίων. Η εν λόγω εφαρμογή πραγματοποιείται κυρίως με ψεκασμό του απολυμαντικού από ψυχρούς εκνεφωτές (Fogger).
Οι εφαρμογές εκτελούνται από το έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, που είναι εφοδιασμένο με τα απαραίτητα μέσα για την εργασία.

    Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια δωρεάν εκτίμηση των αναγκών σας!