Υπηρεσίες Facilities Management

Η All Experts παρέχει υπηρεσίες Facilities Management, ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων που συνδυαστικά εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των κτιριακών εγκαταστάσεων. Οι υπηρεσίες αυτές, που είναι υποστηρικτικές ως προς το αντικείμενο μιας επιχείρησης, απορροφούν ένα σημαντικό μέρος του χρόνου του προσωπικού της επιχείρησης αλλά και ένα σημαντικό μέρος του προϋπολογισμού της.

Αυτές οι υποστηρικτικές υπηρεσίες μπορεί να είναι ο καθαρισμός, η φύλαξη, η τεχνική συντήρηση, η ενεργειακή διαχείριση κλπ. Τα σύγχρονα κτίρια έχουν αυξημένες απαιτήσεις διαχείρισης και απαιτούν σύγχρονη τεχνολογία για τον έλεγχο και τη λειτουργία τους. Το Facilities Management αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών που καλύπτει όλες αυτές τις εξελιγμένες ανάγκες ενός κτιριακού συγκροτήματος και αποτελεί την ιδανική λύση για μια επιχείρηση.

Η All Experts έχει τη δυνατότητα να παρέχει ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες σας των δικών σας κτιριακών εγκαταστάσεων. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να τους παρέχουμε το συνδυασμό υπηρεσιών που χρειάζονται.

Το καταρτισμένο προσωπικό της All Experts από διάφορες ειδικότητες αποτελεί εγγύηση για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα συνεισφέρουν στη μείωση των εξόδων και τη βελτίωση της λειτουργίας των κτιριακών σας εγκαταστάσεων. Παράλληλα, το δικό σας προσωπικό μπορεί να εστιάσει σε αυτό που είναι το αντικείμενο της επιχείρησής σας.

Το ολοκληρωμένο σύστημα Facilities Management που παρέχει η All Experts μπορεί να περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

H All Experts παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης όσον αφορά στη λειτουργία, την επίβλεψη, τον έλεγχο, την προληπτική συντήρηση, τις βλάβες και τις επιδιορθώσεις. Η ομάδα της All Experts στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς που μπορούν να αναλάβουν το σχεδιασμό, την οργάνωση και την εκτέλεση μιας ευρείας γκάμας εργασιών.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η ομάδα της All Experts περιλαμβάνει στελέχη με 20ετή και πλέον εμπειρία στο χώρο του αυτοματισμού και των κεντρικών συστημάτων ελέγχου (BEMS). Παρέχονται υπηρεσίες σε διαφορετικά επίπεδα υποστήριξης, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του κτιρίου σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η All Experts διαθέτει έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία που παρέχουν υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού στις εγκαταστάσεις σας. Η πολύχρονη εμπειρία, ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας αποτελούν εγγύηση για πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η All Experts παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας που περιλαμβάνει υπηρεσίες φύλαξης εγκαταστάσεων (στατικές και περιπολούσες), ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας με σύνδεση αυτών με 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων. Η All Experts είναι αδειοδοτημένη εταιρεία Security με πιστοποιημένες υπηρεσίες και άριστα καταρτισμένο και αδειοδοτημένο προσωπικό.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η All Experts παρέχει ακόμη υποστηρικτικές υπηρεσίες που διευκολύνουν τη λειτουργία της επιχείρησης και καλύπτουν ένα εύρος ειδικών αναγκών μιας επιχείρησης.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Η All Experts σε συνεργασία με το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της παρέχει τη μελέτη και την υλοποίηση λύσεων σε θέματα καταπολέμησης παρασίτων. Τα εξειδικευμένα συνεργεία χρησιμοποιούν πιστοποιημένα παρασιτοκτόνα οικολογικού χαρακτήρα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Τροφίμων.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ

Η ομάδα της All Experts διαθέτει ειδικούς στη διαμόρφωση και διαχείριση του περιβάλλοντος χώρου που εξασφαλίζουν ένα αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΩΝ

Η ομάδα της All Experts αναλαμβάνει τη μελέτη και την υλοποίηση έργων ανακατασκευής και ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Ο σχεδιασμός των έργων μπορεί να περιλαμβάνει την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και συστημάτων που θα βελτιώσουν τη λειτουργία του χώρου και θα εξασφαλίσουν εξοικονόμηση πόρων.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η All Experts παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς και μετεγκατάστασης προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες μιας επιχείρησης. Η ομάδα της εταιρείας αναλαμβάνει από την εύρεση του ακινήτου μέχρι και την οργάνωση της μετεγκατάστασης στο νέο χώρο.