Υπηρεσίες Απολύμανσης – ANTI – COVID

Προστασία από Covid-19

  • Εφαρμογή Μικροβιοκτονίας – Ειδική Καταπολέμηση για τον κορωνοϊό:

Στο πλαίσιο των μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού, η εταιρεία μας σας προτείνει την εκτέλεση εφαρμογής απολύμανσης, που αφορά στην καταπολέμηση των διαφόρων ιών, μυκήτων και βακτηρίων. Η εν λόγω εφαρμογή πραγματοποιείται κυρίως με ψεκασμό του απολυμαντικού από ψυχρούς εκνεφωτές (Fogger).
Οι εφαρμογές εκτελούνται από το έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, που είναι εφοδιασμένο με κατάλληλα Μέσα Ατομικής Προστασίας, ενώ τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

  • Εφαρμογή Μικροβιοκτονίας – Καταπολέμησης Covid-19 με ηλεκτροστατική επαγωγή:

Η All Experts Facilities Services Α.Ε., με πολυετή παρουσία στον χώρο υπηρεσιών απολύμανσης πρωτοστατεί πλέον με τα νέα φορητά συστήματα ψεκασμού. Κύριο μέλημά μας η ασφάλεια η δική σας αλλά και των χώρων σας είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους είτε για οικίες. Εξαργυρώνοντας τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά μικροβιοκτονία – καταπολέμησης του COVID-19 με την καινοτομία των ηλεκτροστατικών ψεκαστήρων απολύμανσης.

Η τεχνολογική καινοτομία της των ηλεκτροστατικών ψεκαστήρων απολύμανσης επιτρέπει την γρήγορη και οικονομική απολύμανση μεγάλων χώρων μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος στο ελάχιστο. Σημαντικοί οργανισμοί όπως σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, χώροι μαζικής εστίασης και παραγωγής στην Αμερική και στην Ευρώπη, εμπιστεύονται την πατεvταρισμένη τεχνολογία για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση. Οι ψεκαστήρες απολύμανσης χρησιμοποιούν την αρχή της ηλεκτροστατικής επαγωγής για τον ομοιόμορφο ψεκασμό απολυμαντικού στις επιφάνειες, ώστε το απολυμαντικό να «μαγνητίζεται» ακόμη και σε επιφάνειες που είναι κρυφές. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιφάνειες απολυμαίνοντας 70% ταχύτερα.

Η νέα εφαρμογή συμπληρώνεται με σειρά πιστοποιημένων απολυμαντικών για πλήρη κάλυψη των αναγκών υγιεινής κάθε είδους χώρου.

Επιτυγχάνουμε την ιοκτόνο δράση των ιών, μυκήτων, και βακτηριών σε όλες τις επιφάνειες του εσωτερικού των κτιρίων.

    Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια δωρεάν εκτίμηση των αναγκών σας!